Як готувати лагман по-узбецьки

Увага!

Просимо всіх тих, хто сидить на, наприклад), терміново закрити цю сторінку і вже тим більше ні в якому разі не переглядати розташовані нижче фотографії! Інакше ви ризикуєте замість отримати додаток у вигляді зайвого жирку, а воно вам треба? І все тому, що готувати ми сьогодні будемо дуже смачне блюдо
лагман по узбецьки. Аромат так і проникає до вас крізь монітори, адже правда? Я знаю, що кажу, адже лагман практично блюдо мого дитинства, його постійно готувала подруга моєї мами (родом з Киргизстану) і запрошувала нас в гості.

Його ще називають узбецьким густим супом.

Але його можна їсти і як другу страву з густою, соковитою підливою з овочів. Отже.

Рецепт, як приготувати лагман по узбецьки:
Бажано готувати лагман з баранини (але тут вже за бажанням, можете замінити на яловичину) і домашньої локшини. Локшину можете замінити макаронами з магазину, якщо зовсім ніколи, але борошняні вироби своїми руками, природно, смачніше. Баранина 300-400 гр.

Домашня локшина або спагетті 500 гр. Солодкий перець 1 шт. Морква 2 шт. Картопля 2 шт. Лук 2 шт.

Відварюємо локшину у великій кількості води до готовності.
Локшина повинна бути довга, ламати її не треба. М’ясо нарізаємо маленькими шматочками. Цибулю ріжемо дрібними кубиками. Моркву і картоплю також нарізаємо кубиками, зі стороною близько 1 см.

Дрібно-дрібно рубаємо часник. Кубиками ріжемо солодкий перець. У каструлю з товстим дном або казан треба налити масло, обсмажити м’ясо до готовності. До нього додаємо цибулю, все перемішати і трохи обсмажити.

Додаємо в казан перець, картопля, часник, морква, обсмажуємо, помішуючи постійно. Потім потрібно налити води, щоб вона покрила всі овочі. Солимо, перчимо, варимо на повільному вогні до повної готовності. У глибокі тарілки спочатку накладається порція локшини, потім все заливається підливою, можна зробити пожиже додати більше бульйону. Лагман по-узбецьки посипати зверху дрібно рубаною зеленню.

Вже не знаю, чи є в традиціях узбеків записати таке блюдо яким-небудь алкоголем, але про всяк випадок пораджу вам.

Як готувати лагман по-узбецьки?