Як швидко відокремити жовток від білка

Чому це китайський спосіб??? Будь-хто може зайти в Кулінарний музей в Осло і побачити кулінарний прес-насос 14-го століття, який призначався, в тому числі, і для відділення яєчного жовтка. Моїй бабусі від її матері у спадок залишилася все кухонне начиння, серед якої був датський кулінарний прес-насос, подарований їй на весілля. Як то кажуть: Чо за батва?

Автор по всій видимості тупо переводить статті з якогось американського джерела, не перевіряючи істинність подається там інформації. З. И.. Китайці, так само як і японці, нездатні на винахід чогось нового. Поліпшити щось, видозмінити, доопрацювати так, можуть, винайти з нуля немає. Це особливість їхньої психіки.

Широко розрекламоване винахід китайцями паперу, пороху, електрики і х / б тканини блеф.

, Папером користувалися ще на території Індії за 4 000 років до появи згадок про Китай, порохом за 2 500 років в Пакистані, електрику було відомо приблизно за 4000 років до згадок про Китай, залишки х / б тканин знаходять у похованнях Раджамура (близько 6 500 до н. е..) і Мабулонге (близько 8000 до н. е..). Так що багато фактів, тут наведені притягнуті за вуха.

З. З. И.. До речі, ніяких письмових згадок про Китай старше 3000 років від нашого часу, в інших країнах не існує, тільки в Китаї.

Як швидко відокремити жовток від білка?