як зробити омлет

Привіт всім, дорогі читачі! Багато людей, особливо з читачів цієї статті, люблять омлет. Омлет чимось схожий на яєчню, тільки смак і форма у нього своя, специфічно смачна.

Готується він також з яєць і вершкового масла, тільки тут ще треба буде додати молока або вершків. Так, друзі, ви правильно мене зрозуміли. Сьогодні ми поговоримо про те,
як правильно приготувати омлет з яєць з молоком на сковороді. Зробити це насправді дуже просто, як може здатися на перший погляд.

Для початку нам потрібно скласти невеликий
список потрібних нам продуктів для приготування смачного омлету.

З цим списком ви можете ознайомитися нижче. Отже, нам знадобитися:

1. Яйця. (Кількість штук залежить від розміру обраної сковороди.
Зазвичай береться від 4-ох до 8-ми яєць. )
2. Молоко або вершки. (На кожне яйце приблизно 3-4 столових ложки молока або вершків.)
3. Вершкове масло. (100-150 грам).

4. Сіль / перець за смаком. Як приготувати омлет? 1. Візьміть миску і розбийте в ній яйця.
Ретельно помісити і збийте яйця до того моменту, коли чи не з’явиться гарненька пінка.

Для кращого ефекту збивайте яйця окремо. У сенсі жовток окремо від основи. Ще можете додати борошно. Так омлет вийде більш, так би мовити, щільним. 2. Далі додайте в миску все підготовлене заздалегідь молоко або вершки / кефір / воду і що-небудь на зразок того.

Знову ж перемішайте як слід.
3. Посоліть / Поперчіть за смаком. 4. Поставте на плиту сковорідку, дочекайтеся, коли вона гарненько нагріється, змастіть її вершковим маслом. 5. Виллється туди весь вміст, яке у вас вийшло. 6. Зменшіть потужність плити до середнього рівня.

7. Готуйте кілька хвилин, до тих пір, поки краю омлету не набудуть білий колір. Після цього зменшіть вогонь до мінімуму. 8. Зачекайте ще кілька хвилин, поки не побачите таку ж ситуацію і в серединці вашого страви.
Як зрозумієте, що омлет підсмажився і готовий подавайте ваше чудове блюдо до столу! Ось і все.

Приємного апетиту!

Як зробити омлет