як зробити суші в домашніх умовах

Тут, на звичайній кухні, і відбувається зіткнення російського прагматизму і японського мінімалізму. Наші люди мають своє власне уявлення про те, як зробити класичне японське суші, і тому при їх виготовленні часто припускаються помилок. 1. Непідходящі продукти.

Для цієї страви потрібні тільки свіжі продукти і особливий, круглий і не пропарений Якщо є можливість, краще вибирати товари з маркуванням для суші. 2. Некоректне поєднання продуктів. У нас роли вважаються делікатесом, і до їх складу намагаються включити все найсмачніше і рідкісне, але це не завжди дає очікуваний результат.

3. Неправильне збирання. Золоте правило суші дотримання пропорцій, інакше смак продукту може спотворитися до невпізнання.

Не варто забивати смак морепродукту рисом або, навпаки, намагатися покласти якомога більше лосося, краба або палтуса. 4. Неправильна нарізка.

Японці готують суші на один укус у вигляді невеликих і тонких ролів. У такому вигляді їх зручніше вмочати в соус і їсти паличками. На жаль, в наших ресторанах і вдома це блюдо готують не так, спочатку роблячи товсті рулети і розрізаючи їх на великі шматки.
Як зробити домашнє суші таким же, як у ресторані? Не варто забувати про бамбуковому килимку макису.

Без нього не вийде скрутити рулет прямокутної форми, натомість на зрізі буде звичайна равлик.

Як зробити суші в домашніх умовах