Що таке тапіока

Західна людина за останні двадцять років привчений відчувати жах перед їжею, тому що їжа складається з молекул, а молекули часто містять зло. Зайвий жир, надмірна білок все це відштовхує сучасної людини від традиційної кухні в сторону медичних меню і легких продуктів. Один з таких продуктів тапіока. Велика частина її виробляється в Таїланді.

З коренів виробляють крохмаль, з крохмалю катишки, які потім вживають в їжу самими різними способами.

Тапіока практично не містить жирів і білків, в ній відсутня глютен, тобто все лякала західних дієт в тапіоку не представлені. Вона легко засвоюється і цілком калорійна, але необразливо калорійна. З тапіоки можна варити каші, робити крекери, майструвати чарівні пудинги, піч коржі, додавати її в коктейлі, а також використовувати як загущувач для соусів і всього, що потрібно загущать.

І все це з повним усвідомленням дієтичної безпеки, яке зазвичай буває, тільки коли п’єш мінералку з пляшки, а тут їжа, та ще цілком собі їстівна.

Що таке тапіока?